Showing all 5 results

Explore

Универсалната и практична ергономична раница Baby Tula Explore е първата ни серия с възможност за носене на детето с лице напред. Раницата Ви позволява да носите детето по ергономичен начин и в още повече позиции: отпред с лице към носещия, отпред с лице напред и на гърба. В същото време раницата има всички останали функции, които карат родителите да обичат Baby Tula: тя се адаптира към размера на детето - от новородено до детска възраст, има регулируема опора за глава, красив дизайн, подвижна качулка и джоб на колана, всички изработени от 100% памук.

Free to grow

Free-to-Grow От раждането до 20 кг Напълно адаптиращата се и ергономична раница Free to Grow Baby Tula Carrier има регулируема ширина и височина на панела, за да отговори на всички нужди на Вашето растящо дете. Този иновативен дизайн не изисква подложка за новородени и може да се използва, когато бебето Ви има 3,2 кг. Можете да сравните раница Free to Grow с останалите раници Baby Tula тук!

Linen

Baby Tula Linen е вдъхновена от природата, има свежа и изчистена визия. Материалът на ергономичната раница е направен от най-финия лен и комбинацията му с пениран памук придава страхотни природни свойства: здравина, невероятна мекота и прохлада. Универсална и практична, раницата Baby Tula Explore позволява ергономично носене в следните позиции: с лице към носещия, напред  и на гръб. Моделът Explore е предназначен за използване от новородено, от 3,2 кг до ранна детска възраст до 20 кг. Във всяка от позициите за носене детето е поставено в естествена, ергономична и удобна позиция на тялото, която подпомага здравословното развитие на бедрата и гръбнака му.

Standard

Нашата награждавана ергономична раница за бебета Baby Tula Standard се предлага в голямо разнообразие от десени и цветове, лесна е за употреба, осигурява удобна и нежна поддръжка на Вашето дете от 7 до 20 кг или 3,2 кг, ако се носи с нашата вложка за новородени. Родителството е достатъчно сложно! Позволете си раница Baby Tula, която Ви предлага лекота на използване в две позиции, изключителен комфорт и разнообразие от десени, които да допълнят най-добре Вашия стил. Дизайнът на Baby Tula е балансиран и напълно адаптивен, внимателно изработен, за да осигури комфорт за Вас и Вашето дете от раждането до детската градина. Присъединете се към многобройните семейства, които са намерили своята качествена и удобна раница Baby Tula. Намерете стилът, който е подходящ за Вас, и продължете да правите това, което обичате! Характеристики: Раница Baby Tula Standard осигурява ергономична „M“ позиция на крачетата, която поддържа здравословното физическо развитие на детето За деца от 7 до 20 кг От раждането (от 3,2 кг) заедно с Baby Tula Вложка за новородено* Две позиции на носене – отпред и отзад Дишаща и лека тъкан, ръчна изработка от 100% памук със сертификат OEKO-TEX® Standard 100 Омекотени презрамки с двойно регулиране за оптимален комфорт на врата и раменете Широк и подплатен панел по местата за краката за по-голям комфорт на детето Платнен панел с подходяща сваляща се качулка Голям преден джоб на колана на раницата Предупреждения: * за новородени и бебета от 3,2 до 7 кг трябва да се използва вложка за новородено Baby Tula (продава се отделно). За бебета с тегло над 7 кг вложката за новородено Baby Tula трябва да продължи да се използва, докато бебето започне да държи главата си дълго време изправена и докато не порасне достатъчно за поставяне в седнала позиция, в която краката му висят свободно под коляното в в ергономичната позиция под формата на буквата "М". Бебето трябва да се носи отпред, обърнато към вас, докато не може правилно да контролира главата и тялото. Размери: Панелът на раница Baby Tula Standart е висок 39 см и широк 38 см в зоната за сядане. Коланът на раницата е висок 13 см и широк 69 см. С допълнителен плат се разширява с около 76 см (общата дължина на плата на нивото на колана е около ~ 145 см) Тегло на раницата: 0,9 кг

Toddler

Нашата ергономична раница Toddler има най-високия и най-широкия панел за носене на детето в сравнение с другите наши модели и може да се използва за деца от 11 кг включително. Проектирана е да бъде удобна и да поддържа по-голямо дете, което все още обича и търси Вашата близост и глезене.

Мрежести

Моделите Coast Mesh на Tula донасят свежия океански бриз във Вашия ден. Тази продуктова линия на ергономичните раници Baby Tula запазва конструкцията на оригиналния дизайн на раницата от плат, а в допълнение с мрежестия панел предлага приятна прохлада. Идеална за активен начин на живот и топло време. Пълна функционалност Серията Coast Mesh се предлага за моделите Explore, Free To Grow, Standard и Toddler